ING Basketbol Süper Ligi’nde Darüşşafaka’mız, Playoff yarı final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Beko’yu Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda konuk etti.

Maça etkili bir savunmayla başlayan takımımız, 5 dakika geçmeden 6-0’lık bir seriye imza attı. Ancak daha sonra Fenerbahçe Beko’dan art arda üçlükler geldi. İkinci çeyreğe 16-10 geride giren Daçka, istediği ritmi bulmakta zorlandı. Farkın 19 sayıya çıkmasına engel olamayan Kara Panterlerimiz, devre arasında soyunma odasına 42-23 geride gitti.

Üçüncü çeyrekte Sinan Güler ve Doğuş Özdemiroğlu’nun hücumda önemli çabaları olsa da, Fenerbahçe Beko’nun hücumdaki çıkışını engelleyemedi. Tartışmalı hakem kararlarının yoğun olduğu çeyreğin sonunda takımımız, son 10 dakikaya 68-45 geride girdi. Daçka, 40 dakika sonunda mücadeleden 91-65 mağlup ayrıldı.

Seriyi 3-1 kaybederek ING Basketbol Süper Ligi 2021-2022 sezonunu yarı final aşamasında tamamlayan Darüşşafaka’mızda, takımın en skorer ismi Troy Caupain 15 sayı ve 10 ribaundla double double yaptı.

Karşılaşmanın detaylı istatistikleri için tıklayınız.