Sigortam.net İTÜ Basket galibiyeti sonrası maç hakkında baş antrenörümüz Selçuk Ernak ve oyuncumuz Bonzie Colson şunları söyledi:

Selçuk Ernak: ”Biz daha farklı bir amaç için daha erken kurulmuş bir takımız. Sigortam.net Itü takımı ligimizin kalitesinin düşmesini engelleyecek bir hamle yaptı. Bu zorluğu üstlendikleri için gerçekten takdiri hak ediyorlar. Biz rakibin kim olduğunu göz etmeden mümkün olduğunca ciddi ve sert oynamaya çalışıyoruz. Bu konuda çok mesafe kat etmemiz gerekiyor. EuroCup ve BSL’nin kıvamını bilmeyen birçok acemi oyuncumuz var. Bütün maçlarda hazır ve sert olmazsak o zaman bu maç trafiği içinde Bursaspor maçı gibi mağlubiyetler kaçınılmaz olur. Zor bir Badalona deplasmanına gidiyoruz, bu maçı unutup yarın hemen o maçın hazırlıklarına başlayacağız.”

Bonzie Colson II: ”Biz kendi oyunumuza konsantre olmaya çalışıyoruz. Hem hücumda, hem savunmada enerjiyle oynamaya çalıştık. Kendi rölümü bilerek iyi mücadele etmeye çalışıyorum, her karşılaşmada da bu bakış açısıyla maça çıkıyorum.”